Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SELEENI Se-Methyl L-Selenocysteine 200µg (90vegekaps) Life Extension

Se methyl l selenocysteine 90kaps life extension
16,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Seleenilisä Se-Methyl L-Selenocysteine. Seleeni on tärkeä antioksidantti kehollesi. Se mm. edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa ja edistää siittiöiden muodostusta. Seleeni on hyväksi myös iholle ja kynsille.
Seleeni kannattaa ottaa yhdessä muiden antioksidanttien kanssa kuten C - ja E-vitamiinin kanssa. Se-metyyli-L-selenokysteiini on luonnossa esiintyvä seleeniaminohappo ja on biologisesti hyvin imeytyvä seleenin muoto.

Käyttöohje:

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista, tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys pakkauksen kansi kiinnitettynä kuivassa ja viileässä. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Bruksanvisning:

1 kapsel per dag med mat. Rekommenderat dos bör inte överskridas. Kosttillskott är inte en ersättning för en varierad och balanserad kost och en sund livsstil. Förvaras torrt och svalt. Förvaras utom räckhåll för barn.

1 kapseli sisältää/1 kapsel innehåller:

Seleeni/Selen (SE-Seleeni-Metyyli L-kysteiini/SE-selen-metyl-L-cystein) 200 mcg 364% %:ia EU:n Päivittäisen saannin vertailuarvosta/EU rekommendation för daglig intag

Ainesosat/Ingredienser:

Seleeni, Täyteaine:(Mikrokiteinen seluloosa), kasvisselluloosa (kapseli), steariinihappo, pii

Lisätietoa:

LifeExtension tuotesarja on ollut ravitsemusalan ammattilaisten ja terveystietoisten ihmisten suosiossa jo 1980-luvulta lähtien. Valtaosa LifeExtension tuotteista valmistetaan Yhdysvalloissa.

Valmistaja:

Quality Supplements and Vitamins, Inc. Ft. Lauderdale, Florida. LifeExtension.com