Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SELENO PRECISE 100 µg Seleeni (120+60 tbl) PN

Selenoprecise pn
16,90€ 20,90€
  • 312,96€/kg
  • Pakkauskoko: 54g
kpl 

Tuotekuvaus

SelenoPrecise® Alkuperäinen Tanskassa tuotettu seleenivalmiste. Jokainen tabletti sisältää 100 µg hyvin dokumentoitua ja patentoitua SelenoPrecise® -seleenihiivaa. Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Dokumentoitu lähes 89%:n imeytyminen. Käytetty ruotsalaisessa KiSel -tutkimuksessa. Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti. Tieteellisesti testattu.

Annostus:

1 tabletti päivässä.

Ainesosat:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kiinteyttämisaine (dikalsiumfosfaatti), seleenillä rikastettu hiiva (*SelenoPrecise® orgaaninen seleeni), kiinteyttämisaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi).

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Säilytä tuote huoneenlämmössä suojassa suoralta auringonvalolta. Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.
Valmisteen hiiva on inaktivoitu.
* EP Patent No. 1 478 732 B1.

Lisätietoa

Seleeni on välttämätön hivenaine, joka tukee suurta määrää seleeniproteiineja sekä seleenistä riippuvia entsyymejä, jotka ovat tärkeitä elimistön elintärkeille toiminnoille. Yksi näistä entsyymeistä on glutationi-peroksidaasi (Gsh-Px), joka yhdessä muiden antioksidanttien kanssa suojaa kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Tukemalla monia seleenistä riippuvaisia proteiineja (seleeniproteiineja), seleeni edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa, normaalia siittiöiden muodostusta sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaalina monien muiden toimintojen ohella.
SelenoPrecise® on Pharma Nordin patentoitu* seleenihiiva, joka sisältää L-seleenimetioniinia ja yli 30 erilaista orgaanista seleeniyhdistettä. Valmiste on ainutlaatuinen sen dokumentoidun korkean biologisen hyötyosuuden ja tasalaatuisuuden takia. 88,7 % SelenoPrecisen seleenistä imeytyy kehoon. Pharma Nordin Tanskassa tuottama SelenoPrecise on dokumentoitu yli 40:ssä julkaistussa tieteellisessä tutkimuksessa. Kaikkiaan 15 laboratoriota 12:ssa eri maassa on mitannut L-seleenimetioniinin, hyvin dokumentoidun seleeniyhdisteen, pitoisuuden olevan 67 %. L-seleenimetioniinia pidetään turvallisimpana saatavilla olevista seleenilähteistä.
SelenoPrecisea pidetään monipuolisimmin dokumentoituna markkinoilla olevista seleenilähteistä. Korkea ja tasainen laatu ovat pääasiallisia syitä sille, että SelenoPrecisea käytetään tieteellisissä tutkimuksissa ja tutkimusprosesseissa ympäri maailmaa.
*EP Patent No. 1 478 732 B1