Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SELENO PRECISE 100 µg Seleeni (120+60 tbl) PN

Pharma nord seleno precise
16,80€
  • 311,11€/kg
  • Pakkauskoko: 54g
kpl 

Tuotekuvaus

Seleeni – välttämätön kilpirauhasen toiminnalle. SelenoPrecise® Vegaania Kasvisravintoa.
Alkuperäinen Tanskassa tuotettu seleenivalmiste. Jokainen tabletti sisältää 100 µg hyvin dokumentoitua ja patentoitua SelenoPrecise® -seleenihiivaa. Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Dokumentoitu lähes 89%:n imeytyminen. Käytetty ruotsalaisessa KiSel -tutkimuksessa. Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. Tieteellisesti testattu.

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:

SelenoPrecise® orgaanista seleeniä 100 µg 182%*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus:

1 tabletti päivässä aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Valmisteen hiiva on inaktivoitu
Tuote sopii vegaaneille

Säilytys:

Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.
60 tabl. paino = 18 g

Ainesosat:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kiinteyttämisaine (dikalsiumfosfaatti), seleenillä rikastettu hiiva (*SelenoPrecise® orgaaninen seleeni), kiinteyttämisaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).
* EP Patent No. 1 478 732 B1.

Mitä seleeni on?

Seleeni on välttämätön hivenaine, joka tukee suurta määrää seleeniproteiineja sekä seleenistä riippuvia entsyymejä, jotka ovat tärkeitä elimistön elintärkeille toiminnoille. Yksi näistä entsyymeistä on glutationi-peroksidaasi (Gsh-Px), joka yhdessä muiden antioksidanttien kanssa suojaa kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Tukemalla monia seleenistä riippuvaisia proteiineja (seleeniproteiineja), seleeni edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa, normaalia siittiöiden muodostusta sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaalina monien muiden toimintojen ohella.

Miksi valita SelenoPrecise®?

SelenoPrecise® on Pharma Nordin patentoitu* seleenihiiva, joka sisältää L-seleenimetioniinia ja yli 20 erilaista orgaanista seleeniyhdistettä. Valmiste on ainutlaatuinen sen dokumentoidun korkean biologisen hyötyosuuden ja tasalaatuisuuden takia. 88,7 % SelenoPrecisen Tanskassa kehitetylle SelenoPrecise-seleenihiivalle on myönnetty Euroopassa patenttiseleenistä imeytyy kehoon. Pharma Nordin Tanskassa tuottama SelenoPrecise on dokumentoitu yli 40:ssä julkaistussa tieteellisessä tutkimuksessa. Kaikkiaan 15 laboratoriota 12:ssa eri maassa on mitannut L-seleenimetioniinin, hyvin dokumentoidun seleeniyhdisteen, pitoisuuden olevan 67 %. L-seleenimetioniinia pidetään turvallisimpana saatavilla olevista seleenilähteistä.
SelenoPrecisea pidetään monipuolisimmin dokumentoituna markkinoilla olevista seleenilähteistä. Korkea ja tasainen laatu ovat pääasiallisia syitä sille, että SelenoPrecisea käytetään tieteellisissä tutkimuksissa ja tutkimusprosesseissa ympäri maailmaa.
*EP Patent No. 1 478 732 B1

Tärkeä kilpirauhanen

Kilpirauhanen on keskeisessä roolissa lähes kaikissa elimistön aineenvaihdunnallisissa reaktioissa. Vajaasti toimiva kilpirauhanen voi johtaa aineenvaihdunnan häiriöihin ja aiheuttaa vaihtelua kehon lämmössä, painossa, kynsissä, hiuksissa, niiden kasvussa ym. Monet ihmiset kärsivät näistä tajuamatta, että oireet voivat johtua vähäisestä kilpirauhasen toimintahäiriöstä. Hyvä tapa tukea normaalia kilpirauhasen toimintaa on varmistaa riittävä päivittäinen seleenin saanti.

Tutkijoiden kultainen normi

SelenoPrecise® on saanut “kultaisen normin” tutkijoiden keskuudessa ympäri maailmaa sen hyvin dokumentoidun laadun, biologisen hyötyosuuden ja turvallisuuden takia. Seleenihiivaa käyttivät esimerkiksi KiSel-10-tutkimuksen (Int J Cardiol 167: 1860-6, 2013) ruotsalaiset tutkijat, jotka valitsivat nimenomaan tämän seleenilähteen sen poikkeuksellisen korkean laadun takia.