Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SILICUM TONIC Piioksidi (1x250ml) Biomed

Silicumtonic
6,70€ 7,90€
  • 26,80€/l
  • Pakkauskoko: 250ml
kpl 

Tuotekuvaus

Huom. hinta on 1 pullon! Silicum Tonic on suomalainen geelivalmiste, jonka koostumus perustuu kahteen geelityyppiin. Piigeelissä on helposti hydraloituvia, oikealla tavalla sähköisiä mikrosilikahiukkasia, jotka pienestä koosta ja suuresta ominaispinta-alasta johtuen antavat piin vapautua mahdollisimman hyvin. Yhdessä nämä muodostavat suolen seinämille kalvon.

Aineosat

Piioksidi SiO2
Demineralisoitu vesi
Karmelloosi

Tuotetietoa:

Piitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii on hapen jälkeen maapallon toiseksi yleisin alkuaine. Pii on myös ihmiselle välttämätön aine.

Karmelloosia on kuusen, männyn ja puuvillan vesiliukoinen rakennekuitu. Se sisältää sokerimolekyyleistä koostuvaa galaktomannaania, joka ei muutu sokeriksi ihmisen suolistossa.
Kolloidinen karmelloosi on vesiliukoista, hajutonta ja lievästi emäksistä. Se käyttäytyy ihmisen limakalvon erittämän oman lima-aineen tavoin joutuessaan kosketuksiin mahalaukun happojen kanssa. Se muodostaa elastisen, luonnollista limakalvoa myötäilevän joustavan kalvon.
Ihmisen vatsahapot hajoittavat valkuaisaineita ja pilkkovat nautittua ruokaa pienempiin osasiin. Vatsahapot voivat liiallisena estää suoliston entsyymien toimintaa ja tuhota suolen kudoksia. Ne voivat ruokatorveen päästessään vahingoittaa sen limakalvoa. Vatsahappojen nouseminen ruokatorveen aiheuttaa syöpymisestä johtuvia poltteen ja tulehduksen eli närästyksen.

Pii on luuston sidekudoksen rakenneosa ja se osallistuu glukosamiiniglukaanien muodostukseen. Ihon pintakerroksissa ja verisuonten seinämissä on piitä. Ikääntyessä piin määrä vähenee.

Käyttöohje

1 rlk useita kertoja (esim.10 kertaa) päivässä. Oireiden vähentyessä 1-3 rlk päivässä.
Ravistettava.
(30,00€/l)