Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SINKKI kelasin 15mg (200 tbl) Valioravinto

Sinkki kelasin
11,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen, Kultamitalilaatua, Ei häiritse ravinnon hivenaineiden imeytymistä

Kelatoidun sinkin aminohapot ovat kasviperäisiä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Käyttötarkoitus

Vastustuskyvylle Iholle Katkeileville hiuksille ja halkeileville kynsille Miehille testosteronitasojen ylläpitoon Kelasin Sinkki on erinomainen valmiste sinkin saannin lisäämiseen.

Ainesosat

(selluloosajauhe, maissitärkkelys, maissipohjainen maltodekstriini), sinkkibisglysinaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Sinkkiä tarvitaan elimistön rakennus- ja uudistumistoimintoihin. Se vaikuttaa kasvua sääteleviin entsyymeihin, hormoneihin ja energia-aineenvaihduntaan. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten kuten ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnissa.
Sinkkiä tarvitaan lisäksi vastustuskyvyn ylläpitoon, hedelmällisyyden ja testosteronitasojen tukemiseen sekä mm. pitkäketjuisten omega-3-rasvahappojen (aivoille tärkeät EPA ja DHA) rakentamiseen.

Sinkin tarve lisääntyy fyysisessä rasituksessa sekä raskauden ja imetyksen aikana, jolloin kudosten uudistuminen on aktiivista.

Kenelle

Kaikenikäisille naisille ja miehille Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille Raskaana oleville ja imettäville äideille Iho-ongelmista kärsiville 50+ ja seniorimiehille Sinkki edistää:
Immuunijärjestelmän normaalia toimintaa Ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina Normaalia rasvahappoaineenvaihduntaa Veren testosteronitasojen pysymistä normaalina Normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä Luuston pysymistä normaalina Näön pysymistä normaalina Solujen suojaamista hapettumisstressiltä Normaalia A- vitamiinin aineenvaihduntaa Normaalia DNA-synteesiä Normaalia kognitiivista toimintaa Normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa Normaalia proteiini- ja hiilihydraattiaineenvaihduntaa Normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa Lisäksi sinkki osallistuu solujen jakautumisprosessiin
Runsas sinkin saanti saattaa heikentää elimistömme kykyä hyödyntää ravinnon kuparia. Pitkäaikaisesti ja säännöllisesti sinkkilisää nauttiville suositellaan myös kuparilisää.