Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SINKKIASETAATTI ZINC BOOST +B6+KOFEIINI (60 tabl) Bertils Health

Zinc boost 60tabl bertils
7,50€ 9,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Vastustuskyvyn ylläpitoon. Väsymyksen ja uupumksen torjuntaan. Vahvasti suuta ja hengitysteitä raikastava. Helposti nautittava imeskelytabletti.
Sinkkiasetaatti on paras sinkin muoto imeskelytabletissa. Sinkkiasetaatti liukenee ja ionisoituu nopeasti suun syljen vaikutuksesta. Sinkkiasetaattia suositellaan imeskeltäväksi akuuttiin tarpeeseen useita kertoja päivässä; pieniä määriä, hitaasti imeskellen ja tietysti annostusohjetta noudattaen.

Sinkkiasetaatin ionisoitumisen voi havaita sille tyypillisenä poltteen tunteena suun takaosassa. Voimakkaasta ionisoitumisesta johtuen sinkkiasetaatin imeytyminen ruuansulatuskanavasta verenkiertoon on vaatimaton muihin sinkin kemiallisiin muotoihin verrattuna. Sinkkiasetaatin pitkäkestoiset, ravitsemukselliset terveysvaikutukset ovat tästä syystä vaatimattomat ja siksi asetaatti sopii parhaiten kuuriluontoiseen käyttöön. Väsymystä vähentävä ja hengitystiet avaava potku.
Mentoli ja piparminttu takaavat ksylitolista valmistetun imeskelytabletin raikkaan potkun.

Annostus aikuisille

1 tabletti 1 - 5 kertaa päivässä enintään 7 päivän ajan. Tabletti imeskellään hitaasti suussa.
Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet      

Sinkkiä   10 - 50 mg 100 - 500 %*
Kofeiinia 20 - 100 mg   
B6-vitamiinia 0,75 - 3,75 mg 54 - 268 %
* Osuus päivän saantisuosituksesta

Tuotteen aineosat

makeutusaine ksylitoli, täyteaine selluloosajauhe, sakeuttamisaine natriumalginaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, sinkkiasetaatti (4 %), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kofeiini, mentoli, luontainen piparminttuaromi, makeutusaine stevioliglykosidit, pyridoksiinihydrokloridi
Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria, hiivaa eikä eläinperäisiä aineosia.

Säilytys

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Käyttörajoitukset ja huomioitavaa käytössä

Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville.
Viranomaisten määrittelemä sinkin suurin suositeltu päiväannos säännöllisessä, pitkäaikaisessa käytössä aikuiselle on 25 mg. Kuuriluontoisuus on erittäin tärkeää, kun vastustuskykyä vahvistetaan suositeltua päiväannosta suuremmilla sinkkimäärillä.
Sinkki voi aiheuttaa joillekin henkilöille lievää ohimenevää pahoinvoinnin tunnetta n. 0,5 h kuluessa tabletin nauttimisesta. Oireet ovat usein vältettävissä, kun tabletin nauttii aterian yhteydessä.
Sinkkitabletin imeskely aiheuttaa lievää polttelun tunnetta suun takaosassa ja nielussa. Ilmiö on normaali on seurausta sinkin ns. ulkoisesta vaikutuksesta nielun limakalvoilla.
Runsas sinkin saanti saattaa heikentää elimistömme kykyä hyödyntää ravinnon kuparia. Pitkäaikaisesti ja säännöllisesti sinkkilisää nauttiville suositellaan myös kuparilisää.
Sisältää makeutusainetta (ksylitoli). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Tuotteen vegaanisuus Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.