Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SPIRULINA TABLETIT (300g) Foodin

Foodin spirulina tbl 300 luomu
18,50€ 22,90€
  • 61,67€/kg
  • Pakkauskoko: 300g
kpl 

Tuotekuvaus

SPIRULINA-TABLETIT OVAT HELPPOJA KÄYTTÄÄ. Spirulina-tabletit ovat yksi suosituimpia Foodinin vihertuotteita, eikä suotta! Ne ovat helppokäyttöisiä ja ovatkin saaneet runsaasti tyytyväistä palautetta erityisesti pienen kokonsa vuoksi. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Gluteeniton, maidoton, luomu.

Jos käytät spirulinaa säännöllisesti suurempia määriä, suosittelemme valitsemaan, tämän 300 grammaisen säästöpakkauksen. Jos taas spirulina-tablettien tarpeesi on tällä kertaa pienempi valitse tämä valikoimamme pienempi, 110 grammainen pakkaus. Spirulinaa saa tablettien lisäksi myös monikäyttöisenä jauheena.

Suositeltava vuorokausiannos:

suosittelemme aloittamaan spirulina-tablettien käytön vähitellen, kehoa kuulostellen muutamalla tabletilla päivässä. Päivittäinen saantisuositus on lapsilla (alle 12 v.) 3-6 tablettia päivässä, ja yli 12 v. 8-20 tablettia päivässä. Yhden tabletin koko on 210-215 mg.

Säilytys ja Huom:

Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä purkissa.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Sisältö/Innehål   

Luomutuotettu spirulina/Spirulina-pulver
Alkuperämaa/Ursprungsland   
Intia/Indien

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 100g   

Energiaa/Energi: 1226kJ/293 kcal
Rasvaa/Fett: 8 g
– josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 3 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 24 g
– josta sokereita/varav sockerarter: 3 g
Kuitua/Kostfiber: 4 g
Proteiinia/Protein: 71 g
Suolaa/Salt: 1048 mg
Rauta 31.9mg, 228%*
Magnesium 218mg, 58%*
Sinkki 2.2mg, 22%*
Seleeni 8.3ug, 15%*
Kalsium 134mg, 17%*
Klorofylli 1500 mg
*päivittäisestä saantisuosituksesta/av dagligt referensintag

Lisätietoa:   

Spirulina-tableteista sekä muistakin helppokäyttöisistä viherjauheistamme hurmaantuneena voimme vahvistaa, että monipuolisten viherjauheiden suosio kasvaa kohisten! Foodinin viherjauheet ja -tabletit sisältävät vihreiden hyviä ominaisuuksia tiiviissä muodossa ja uskomme, että niiden suosio perustuukin nimenomaan helppokäyttöisyyteen ja hyvään säilyvyyteen. Muistathan, että vaihtelu tekee hyvää myös vihreiden suhteen – kannattaakin kokeilla rohkeasti erilaisia vihreitä!

Spirulina on mikroskooppinen makean veden levä, ei siis merilevä. Foodinin Spirulina viljellään Intiassa luonnonmukaisia menetelmiä käyttäen erittäin puhtaissa ja kontrolloiduissa tiloissa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen puhtaan ja laadukkaan. Spirulinan kasvuvauhti on nopea, jonka vuoksi sen tuotanto on äärimmäisen tehokasta, eikä sen tuottamiseen tarvita ympäristöä kuormittavia torjunta-aineita tai kemikaaleja.

Spirulinan syvä, tummanvihreän sinertävä väri kertoo sen sisältämistä väripigmenteistä, lehtivihreästä eli klorofyllistä.

Tämä sinivihreä mikrolevä on rakenteeltaan spiraalin muotoinen, mistä spirulina -nimi luonnollisesti juontaa juurensa. Spirulinan voimakas sinivihreä väri tulee rikkaasta lehtivihreäpitoisuudesta sekä erittäin harvinaisesta sinisestä väripigmentistä, fykosyaniinistä.

Historiallisesti kahden sivilisaation tiedetään nauttineen runsaasti spirulinaa: Keski-Amerikan Mexico Cityn alueella eläneiden ihmisten, sekä Afrikan Lake Chadin alueella eläneiden kansojen. Spirulina on elänyt maapallolla käytännössä siitä lähtien, kun täällä on ollut elämää.