Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SUPER KURKUMIINI (30 tbl) Bioteekki

Kurkumiini super bioteekki large
14,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Kurkumauutetta sisältävä ravintolisä.
Kurkumaa on vuosisatoja käytetty erilaisten olotilojen hallintaan. Nykytutkimus on todentanut kurkuman tehon. Se suojaa elimistöä antioksidanttina ja edistää immuunijärjestelmän toimintaa.

Tavallisessa kurkumauutteessa vain noin 1 % käytetystä kurkumiinista, kurkuman aktiiviaineesta, siirtyy verenkiertoon ja solujen käyttöön. Super Kurkumiinin TSE forte -kurkumauute (Turmeric Super Extract forte) on kurkumiinin ja beetasyklodekstriinin yhdistelmä. Beetasyklodekstriini lisää kurkumiinin vaikuttavuutta monikertaisesti. Super Kurkumiinia voi käyttää aina tarvittaessa, se sopii myös pitkäaikaiskäyttöön esim. nivelongelmissa. Pieni paketti on helppo pitää mukana taskussa tai laukussa.

Annostus

1–2 tablettia tarvittaessa; niellään kokonaisena runsaan veden kera.
Käyttörajoitukset
Varmuussyistä ei suositella raskaana oleville, imettäville tai pienille lapsille. Voi vaikuttaa verenohennuslääkkeiden tehoon.

Ainesosat:

Kurkumauute TSE (Turmeric Super Extract) Forte (sisältää kurkumiinia Curcuma longa -kasvista), beetasyklodekstriini, polysorbaatti 80 (stabilointiaine), Täyte- ja paakkuuntumisenestoaineet: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat.

Vaikuttavat aineet 1 tabl. 2 tabl.

TSE-kurkumauute   33 mg 66 mg
joka vastaa kurkumiinia   4800 mg   9600 mg