Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

UBICAPS UBIKINOLI Ubiqinol 50mg Q10 (40 kpl) HT

Ubicaps
21,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Jaksamista ikääntyville ja väsyneille, sydäntä tukemaan ja energian tuotantoon.

Vaikuttaa nopeasti ja imeytyy tehokkaasti, huomattavasti paremmin kuin tavallist ubikinon valmisteet, joiden imeytyvyys elimistöön on heikkoa paitsi Solgarin Nutri Nano ubikonon!

UBICAPS® ubiquinol kapselit sisältävät vaikuttavana aineena Kaneka QHTM-ubikinolia, joka on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine ja keskeinen koentsyymi (Q10) solujen energian tuotannossa.

Elimistössämme koentsyymi Q 10 esiintyy yli 90 % ubikinolina, joka on ubikinonin aktiivimuoto. Koentsyymi Q 10 on tärkeä ravintoaine sydänlihakselle, sillä sydänlihas kuluttaa paljon energiaa. Se toimii myös antioksidanttina hidastaen ikääntymistä, estää haitallisen LDL-kolesterolin hapettumista ja suojaa elimistöä statiinilääkkeiden haitoilta.

Ravintolisästä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytössä energian tuotantoon ja antioksidanttisuojaksi ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuttamaan sitä aktiivimuotoon. Tämän vuoksi ubikinoli vaikuttaa nopeasti. Ravintolisänä 50 mg ubikinolia vastaa teholtaan 100 mg ubikinonia.

Erityisesti ikääntyvien kannattaa käyttää ubikinolia, sillä kehon kyky valmistaa ubikinonia ja muuttaa sitä aktiivimuotoon pelkistyneeksi ubikinoliksi heikentyvät iän myötä.

Ubikinolia suositellaan ikääntyville, urheilijoille, statiinilääkkeitä käyttäville, tupakoitsijoille, toipilaille ja muille, jotka eivät pysty hyödyntämään ubikinonia esim. heikentyneen imeytymisen tai entsyymitoiminnan vuoksi. Vaikutuksen voi huomata vireystason nousuna.


Ainesosat vuorokausiannoksessa:

Kaneka QHTM -ubikinolia 50 mg
Rapsiöljyä
Liivatetta (kapselin kuori)
Emulgointiainetta E 475, E 322
Kosteudensäilyttäjää (kapselin kuori) E 422
Pintakäsittelyainetta E 901
Väriainetta E 150a (kapselin kuori)

Annostus: 1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera.