Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

UBIKINONI Q10 100 mg (100+25 vegekaps) Puhdas+

Ubikinoni puhdas plus uusi
33,90€ 38,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Ubikinoni eli koentsyymi CoQ10 on rasvaliukoinen molekyyli, joka esiintyy ihmisen elimistön kaikissa soluissa. Ikääntyminen, sairaudet ja tietyt lääkkeet vähentävät ubikinonin biosynteesiä.
Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita. Huom! Kuva on pienen purkin, ei tämän.

ANNOSTUS:

Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella
lapsille tai raskaana oleville henkilöille.

DOSERING:

För vuxna 1 kapsel dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderas inte för barn eller gravida kvinnor.

AINESOSAT:

Ubikinoni CoQ10, mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille.
Ubikinoni ei ole peräisin suomesta. Ubiquinone kommer inte från Finland.

INGREDIENSER:

Ubikinon CoQ10, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa). Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt,
stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer.
RAVINTOLISÄ/ KOSTTILLSKOTT