Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

URISAN karpalo-inuliini (60tbl) HT

Hankintatukku urisan karpalo 60tbl
13,50€ 14,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Urisan® karpalo-inuliinitabletit sisältävät patentoitua Cran-Max® -karpalotiivistettä sekä inuliinia. Karpalotiivisteen valmistuksessa on käytetty hyväksi koko marja ja se on vakioitu orgaanisten happojen ja antosyanidien suhteen. Uute on valmistettu Bio-Shield teknologialla, joka suojelee karpalon vaikuttavia aineita tuhoutumiselta ruoansulatuskanvassa, jolloin ne pääsevät kulkeutumaan vaikutusalueelleen. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Cran-Max® -karpalotiivisteen sisältämät tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja tiivisteen aktiivisuus on kolme kertaa vahvempi kuin karpalomehulla. Inuliini on luonnon keino varastoida energiaa lähes kalorittomaan muotoon, jonka vain suoliston hyötybakteerit kykenevät käyttämään. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen.

Ainesosat

Inuliini, Cran-Max® -karpalouute, Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja piidioksidi, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:

Inuliinia 1000 mg
Cran-Max® -karpalotiivistettä 500 mg

Annostus

2 tablettia päivässä. Tabletit niellään nesteen kera. Tarvittaessa tabletit voi puolittaa tai pureskella pienemmäksi. Varmistakaa hoitavalta lääkäriltänne karpalovalmisteen yhteensopivuus käyttämienne reseptilääkkeiden kanssa.

Pakkauskoko

60 tabl./54 g