Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VAHVA NÄKÖ (60+15kaps) PuhdasPlus

Vahva nako puhdas plus large
27,90€ 36,90€
  • 214,62€/kg
  • Pakkauskoko: 130g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Markkinoiden laadukkain ja monipuolisin silmäterveystuote. Sisältää tutkittua ja patentoitua XanMax® – uutetta, ja erittäin vahvat pitoisuudet vaikuttavia aineita. XanMax® on patentoitu ja yksi maailman tutkituimmista yhdistelmistä luonnollista vapaata Luteiinia (free lutein) ja Zeaksantiinia suhteessa 5/1. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

ANNOSTUS:

Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

AINESOSAT:

kalaöljytiiviste (triglyseridi), kalaliivate, glyseroli, mehiläisvaha, Xanmax 2004 (isosamettikukkauute (Tagetes erecta L), auringonkukkaöljy), sinkkipikolinaatti, auringonkukkalesitiini, betakaroteeni, retinyylipalmitaatti, riboflaviini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.
DOSERING:
För vuxna 1 kaps per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderas inte för personer hos vilka blodets koagulationsförmåga är nedsatt.
INGREDIENSER:
fiskoljakoncentrat (triglyserid), fiskgelatin, glyserol, bivax, Xanmax 2004 (Stort sammetsblomster (Tagetes erecta L), solrosolja), zinkpikolinat, solroslecitin, betakaroten, retinylpalmitat, riboflavin. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel.

Ravintosisältö / näringsinnehåll. 1 kaps

Zeaksantiini/zeaksantin 2 mg
Sinkki / Zink 10 mg (*100 %)
A-vitamiini/ -vitamin 800 ug (*100 %)
B2-vitamiini/ -vitamin. 1,4 mg (*100 %)
Omega 3 rasvahappoja. 670 mg
josta / varav DHA. 500 mg
EPA 100 mg
Luteiini / lutein 10 mg