Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VAHVA TYRNIÖLJY+MUSTIKKA OMEGAT (120kpl) Via Naturale

Tyrnioljy
27,50€ 42,90€
  • 239,13€/kg
  • Pakkauskoko: 115g
kpl 

Tuotekuvaus

Kahden marjan öljyt yhdessä! Kaikki elimistön tarvitsemat OMEGA-rasvahapporyhmät yhdessä! OMEGAT - elimistösi vahvat voiteluöljyt! Sekoittamalla mustikoista ja tyrnimarjoista saatuja öljyjä tietyssä suhteessa keskenään, saadaan syntymään toisiaan erinomaisella tavalla täydentävä tuote, jossa on kaikkien omega-ryhmien rasvahappoja, A- ja E-vitamiinien esiasteita sekä flavonoideja ja kasvisteroleja. Tällaisesta öljyseoksesta valmistetaan Via Naturalen Vahva Tyrniöljy+Mustikka Omegat kapselit. Säilöntäaineeton, Laktoositon, Makeuttamaton, Gluteeniton, Soijaton, Hiivaton ravintolisä.

Ravintoaineet / vuorokausiannos (2 kapselia)

Tyrniöljyä, 900 mg
Mustikan siemenöljyä, 500 mg
Omega-3-rasvahappoja, 175 mg
Omega-6-rasvahappoja, 676 mg
Omega-7-rasvahappoja, 92 mg
Omega-9-rasvahappoja, 155 mg

Ainesosat

Tyrniöljy, mustikansiemenöljy, gelatiini, glyseroli, rautaoksidi.

Käyttöhje

4 kapselia päivässä kahden ensimmäisen käyttökuukauden ajan ja sen jälkeen
2 kapselia päivässä ylläpitoon.

Mustikan siemenöljyä ei Suomessa ole aiemmin käytetty ravintolisänä. Mustikkaöljy on poikkeuksellisen juoksevaa ja sen koostumus poikkeaa tyrniöljyn koostumuksesta. Siksi se täydentää tyrniöljyä eriomaisella tavalla. Mustikan siemenöljyssä on tyrniöljyä enemmän omega-9 öljyhappoa, omega-3 alfalinoleenihappoa, omega-6 linolihappoa. Villimustikkaa kasvatetaan elintarvikekäyttöön ja ravintolisien raaka-aineeksi erityisesti Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa.
Tyrniöljyssä on runsaasti Omega-7-rasvahappoa ja erityisesti palmitoleenihappoa. Kapseleissa oleva tyrniöljy valmistetaan sentrifugoimalla eli linkoamalla koko marja, jolloin mukana ovat sekä marjaliha että siemenet.
Mustikansiemenöljy puolestaan valmistetaan ilman orgaanisia liuottimia joko ympäristöystävällisellä hiilidioksidiuutolla tai ns. kylmäpuristusmenetelmällä. Tuloksena ovat erittäin korkealaatuiset luonnon superöljyt, joiden sisältämiä herkkiä yhdisteitä kapselissa suojaa ilman ja valon haitalliselta vaikutukselta tumma kapselikuori. Tällöin ei tarvita säilöntäaineita.

Kaksi kapselia sisältää

900 mg tyrniöljyä ja 500 mg mustikan siemenöljyä. Öljystä 45 % on kertatyydyttymättömiä, 30 % monityydyttymättömiä ja 24 % tyydyttyneitä rasvahappoja. Kertatyydyttymättömistä eniten on vakseeni- ja palmitoleenihappoja ja öljyhappoa, monityydyttymättömistä linoli- ja alfalinoleenihappoja (2:1), tyydyttyneistä ”ihmisrasvan” tärkeintä rakenneainetta, palmitoleiinihappoa, joka on palmitoleenihapon ja öljyhapon esiaste.