Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

VIVOMIXX PROBIOOTTI maitohappobakteeri (10 pussia) Mendes

Vivomixx 10 pussia
19,90€ 25,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Kuljetus

Kestää kuljetuksen pakkasellakin. Suosittelemme postin kuljetusta sen nopeuden vuoksi. Emme laita tuotetta matkaan perjantaisin tai juhlapyhiä vasten. Torstain tilaajat voivat myös toivoa lähtöä vasta maanantaina viestikentässä.

VIVOMIXX™ on todettu 10-kertaa tehokkaammaksi kuin muut probiootit. VIVOMIXX™ on probioottinen elintarvike, joka sisältää 450 miljardia elävää maitohappobakteeria ja bifidobakteeria 8 erilaisesta kannasta. VIVOMIXX™ auttaa säilyttämään suolistoflooran tasapainon. VIVOMIXX™ on ravintolisä. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Aineosat:

450 miljardia pakastekuivattua maitohappobakteeria ja bifidobakteeria* pussissa.
Apuaineet: Makeutusaineet: maltoosi, happamuudensäätöaine: piioksidi (*Streptococcusthermophilus, Bifidobakteeri (B. breve, B. longum, B. infantis), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus).

Suositeltava vuorokausiannos

1-4 pussia.

Käyttöohje

Liuota pussin sisältö veteen, jogurttiin, mehuun tai mihin tahansa muuhun kylmään hiilihapottomaan juomaan ja nauti välittömästi. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Tuote: 10 pussia VIVOMIXX™ per laatikko, 4,4 g per pussi.

Säilytys

Säilytä viileässä (+2–8 °C). Vivomixx sisältää eläviä bakteereita, jotka ovat herkkiä kuumuudelle. Suosittelemme siksi säilyttämään tuotetta aina viileässä ja hämärässä paikassa. Tuotetta voidaan kuitenkin säilyttää huoneenlämpötilassa (maks. +25 °C) enintään yhden viikon ajan. Vältä korkeita lämpötiloja. Suojaa kosteudelta!